BMW M4
Coupe M-PERFORMANCE 432 pk
Aanschafwaarde: € 59,995.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 55222
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HF438X

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,245.11
48 maanden: € 1,492.69
36 maanden: € 1,907.55

Omschrijving:

BMW M4 verkeert in nette staat
Tevens voorzien van vele opties!

Wij rekenen 195 euro afleverkosten.

Km-stand origineel met NAP-certificaat.

TIP: Kijk voor meerdere EXCLUSIEVE foto's op www.mcautoroyal.nl

Een beller is sneller, i.v.m. drukte zijn wij helaas niet te allen tijde in de gelegenheid emails te beantwoorden.

Tevens is de beste optie voor inruil, dat u een bezoek brengt in onze showroom. Om de juiste prijs indicatie vast te stellen. Is dit voor u niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met daarin een zo goed mogelijke beschrijving van u auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

Dit is nu typisch zo’n auto die is ontwikkeld zonder compromissen te sluiten. Het resultaat is een pure sportwagen waarin u als bestuurder heer en meester bent. Dit is een BMW 4-serie Coupé van het bouwjaar 2014, er staat 55222 kilometer op de teller. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het premium audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de BMW uitgerust met: head-up display, F1-schakelflippers op het stuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 4-serie Coupé samen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze bijzondere sportwagen? Neem dan nu contact op met onze verkoopadviseurs.

Met zijn compromisloze design, zijn geweldige vermogen en zijn uitgekiende techniek staat deze BMW 4-serie Coupé garant voor sportieve topprestaties. Het is een auto van het bouwjaar 2014 die 55222 kilometer gelopen heeft. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. Deze BMW is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Met de knoppen op het stuur regelt u het premium audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Deze auto is voorzien van head-up display, F1-schakelflippers op het stuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de BMW 4-serie Coupé heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze BMW 4-serie Coupé, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Deze auto staat te koop bij Mc auto Royal.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-